Novi Sad
14.02.2014.
14:20 > 14:29
Komentarišući predlog Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u školama da se novosadske škole zaključavaju tokom nastave, zaštitnik građana Saša Janković je rekao da je to možda samo trenutno pozitivno.
  • Mirjana

    15.02.2014 07:05
    Bacimo kljuceve
    Zakljucajmo ovu drzavu i bacimo kljuceve. Ni za sta drugo nismo! Zakljucacemo skole. Dobro! A sta kad deca krenu iz skola kucama? To vise nije nasa odgovornost. Ili sta drugo? Kako to da shvatimo? Poslata je poruka onima zbog koji zakljucavamo skole da je to najvise sto drzava moze da uradi. A mozda nisu ni oni krivi za to sto su takvi. Zive u drzavi u kojoj samo ako nemas pameti mozes da budes srecan. Roditelji bez posla, deca bez posla. Od hleba i igara ostale nam samo igre (politicke). Ni hleba vise nema! Ali jos malo, izdrzimo. Samo sto nisu stigli Arapi, da nas nauce kako da obradjujemo nasu vojvodjansku zemlju. A evo, smesi nam se i Mercedes. Pa gde ce nam kraj biti. Onda mozemo sve ponovo da otkljuicamo,jer bice: "Bilo kuda, Vucic svuda." Blago nama! Jedva cekam!
  • 14.02.2014 16:12
    svaka cast!
  • novosadjanka

    14.02.2014 15:38
    predlog
    Predlazem da se umesto zakljucavanja skola zakljucavaju nasilnici, tj., da se Koordinaciono telo zalaze za efikasno osudjivanje pocinioca i da se spusti granica godina za krivicnu odgovornost.Naime, sada imate situaciju gde maloletnici imaju bezbroj krivicnih dela do 14 godina, a u medjuvremenu se toliko osile, da im zatvor posle dodje kao specijalizacija. Inace, pored njih, predlazem kao obaveznu meru i zatvaranje njihovih roditelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna